Helaas heb ik een tijdelijke klantenstop, mocht ik weer ruimte krijgen dan hoort u dat van mij.

Kim

Schoolstraat 98
3881 TT Putten
0615284836 ( spreek bij geen gehoor alstublieft de voicemail in)
Openingstijden:
Maandag tot en met Donderdag van 9:00 tot 20:00
Vrijdag van 9:00 tot 15:00
footcareathome@outlook.com (bij voorkeur mailen )

 

 

 

Behandelingen

 

 Basisbehandeling

Hoe ziet een basisbehandeling eruit..?

-Desinfecteren van de voeten.
-Analyse van de voeten .
-Knippen van de nagels.
-Overtollig eelt verwijderen
-Verwijderen van eventuele likdoorns.
-Ingegroeide nagels behandelen.
-Nagelriemen verzorgen.
-Frezen en polijsten van de nagels.
-En voetenmasseren met verzorgende voetcrème.

 

 

Deelbehandeling

 

Behandeling waarbij bijvoorbeeld alleen een likdoorn wordt verwijderd, nagels worden geknipt of een ingroeiende nagel wordt behandeld.

Max.25 minuten.

 

Nagelbeugel
                                                       

Als u een ingegroeide nagel heeft  kan het plaatsen van een nagelbeugel vaak voor een definitieve oplossing zorgen.
De nagelbeugel wordt op maat gemaakt en op de nagel geplaatst en vastgezet met lijm en/of gel om de nagel te dwingen recht te groeien zodat deze niet weer in de huid kan groeien.  Als de beugel is bevestigd groeit deze met de nagel mee en na verloop van tijd groeit hij eraf, of moet deze verwijderd worden. Wel is het dus noodzakelijk regelmatige de nagelbeugel te laten controleren bij de pedicure.
In sommige gevallen is het noodzakelijk deze behandeling nog eens te herhalen omdat de nagel veel weerstand kan bieden.

 

Nagelreparatie met LCN Wilde Pedique
LCN Wilde Pedique - De moderne teennagel correctie

 

Iedereen wil graag nette en verzorgde voeten, dit is alleen niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.  Door beschadigingen en schimmels aan de nagel kunnen de teennagels er onsierlijk uitzien. De Wilde-Pedique plus correctiemethode van LCN, geeft u nu de mogelijkheid om dit probleem op te lossen.

Wilde-Pedique plus is een professioneel concept waarmee beschadigde, hoorn- en schimmelteennagels gecorrigeerd kunnen worden.

Met Wilde-Pedique plus kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden door middel van een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Deze speciaal ontwikkelde gel corrigeert het probleem, indien de nagel deels is afgebroken of dusdanig is aangetast dat er geen normale gezonde nagel zichtbaar is. Deze gel wordt op geen enkele wijze als storend ervaren op de nagel, ziet er heel natuurlijk uit en is uiterst vriendelijk voor de nagel.

De methode werkt cosmetisch corrigerend en is tevens behandelend voor de schimmel in de nagel. De anti-mycotisch (schimmelwerende) werkzame stof in de gel zal ondersteunend werken.

 Nabehandeling 

Wilde-Pedique plus groeit met de natuurlijke nagel uit. Onder normale omstandigheden zal dit na verloop van enkele maanden het geval zijn. De mogelijkheid bestaat dan om de uitgevoerde correctie bij te werken.

Uiteraard kunt u, voor een mooi en perfect resultaat, u nagels eerder laten bijwerken. Zo voorkomt u dat deze 'loslaat' of beschadigd. ( verstandig is dit naar ongeveer 6 weken te doen )

 

 

 

Voeten en onderbeenmassage

Voeten en onderbeenmassage

De voetmassage/onderbeenmassage is een ontspanningsmassage. Voetmassage zorgt voor een goede doorbloeding van de voeten en stimuleert de energiestroom in het lichaam. Onder de voeten bevinden zich zenuwuiteinden, die in verbinding staan met alle organen, zenuwen en klieren van het lichaam. Hierdoor is het effect van een goede voetmassage/onderbeenmassage heel groot.

Door het ontspannende effect van een voetmassage voelt u de spanning van zich afglijden, dit heeft een positieve uitwerking  op uw hele lichmaam en geest.

 

 

 

Hotstone massage voor voet en onderbeen.

Hotstone massage is een massage met warme stenen ( de naam zegt het al) De stenen worden opgewarmd in een heater.
Door de combinatie van zowel warmte als beweging wordt er dieper tot het spieren doorgedrongen. Dit maakt de massagebehandeling nog effectiever.

De
hotstone massage is met name aan te raden als u last heeft van:

  • Spierproblemen
  • Stress
  • Slechte doorbloeding
  • Gewrichtsproblemen zoals reuma (als er geen ontstekingen zijn !! )